Каримати і смаколики з Черкащини “Койоти” повезли на фронт

Нову партію гостинців на фронт з Черкащини повезли волонтери з громадської оргванізації “Койот”. Цього разу черкащани, які у складі українського війська боронять Україну від рашистської навали, отримали каримати, розкладні ліжка від “Пункту благодійної допомоги” та тушонка, виготовлена активістками с.Велика Бурімка.

Про це журналістам “City News” провідомила керівник “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” Іна Бандура.

– Допомога, яку нам вдається зібрати для наших військових – це результат спільної роботи волонтерів і партнерів “Пункту благодійної допомоги”Хрещатик Сіті”. Це наш внесок у справу перемоги над ворогом. І ми будемо працювати доти, доки це буде необхідно. Разом до перемоги, – прокоментувала Інна Бандура.

Тим часом волонтери з групи “Койот” високо оцінили діяльність колег, які самовіддано працюють над тим, щоб надавати військовим те, що їм необхідно.

– Висловлюємо щиру вдячність за безкорисну допомогу волонтерам “Хрещатик Сіті” за спальні мішки, карімати, розкладні ліжка та громаді с.Велика Бурімка з Чорнобаївщини за домашню смачну концервацію та різноманітні смаколики. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Разом ми сила! Разом до Перемоги!, – сказали волонтери ГО “Койот”


“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Він має авторитет серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *