У Черкасах продовжать аварійний ремонт каналізаційного колектора

На каналізаційному колекторі, що пролягає по вул.Гоголя у Черкасах, будуть проводити додаткові аварійні ремонтні роботи. Ремонтуючи ділянку, на якій трапилася аварія 12 травня, комунальники виявили пошкодження на наступній ділянці, інформує пресслужба Черкаської міської ради.

За словами директора КП «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова, 214 м старих труб перебувають у дуже поганому стані, тому для уникнення аварійної ситуації їх теж необхідно замінити.

«Роботи проводимо методом санації. У старі зношені труби вставляємо нові. Ділянку 30 м, на якій виникла аварія, ми вже замінили. Тепер необхідно буде рухатися далі. Каналізаційний колектор ремонтуватимемо на ділянці від вул.Б.Хмельницького до вул.Пастерівської. Коли матимемо кошти на придбання матеріалів, завершити роботи плануємо за пару тижнів», – розповів Іван Сухарьков.

«Сьогодні під час засідання виконавчого комітету ми проголосували за виділення 984 тис.грн. фінансової підтримки для КП «Черкасиводоканал», щоб вони могли якнайшвидше приступити до аварійного ремонту колектора. Він експлуатується вже понад 40 років, тому необхідність заміни старих труб давно назріла. Хочу заспокоїти жителів міста, що ремонтні роботи не вплинуть на ситуацію із водовідведенням у місті», – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *