Французькі консерви від черкаських волонтерів, армії і переселенцям роздають священики

«City News» вже інформувала читачів про прибуття на Черкащину 25 тонн консервованих фруктів, овочів та рибних консервів з Франції від компанії «la pulpa». Волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» продовжують розподіляти отримані продукти між тими, хто цього потребує.

Як повідомила журналістам «City News» керівник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура, отримати велику кількість продуктів із Франції волонтерам Пункту вдалось у співпраці з заступником голови Черкаської обласної ради Романм Сущенком.

– Продовжуємо роботу щодо забезпечення українських військових та переселенців всім необхідним і задля цього співпрацюємо із іншими благодійними структурами, а також релігійними громадами, які теж багато працюють на ниві благодійності. Сьогодні кілька центнерів французьких консервів ми передаємо Черкаській єпархії Православної церкви України, яка у подальшому розподілить їх між військовими і переселенцями,  – прокоментувала Інна Бандура.

Приймав партію продуктів голова соціального служіння Черкаської єпархії ПЦУ отець Володимир Штокало.

– Отримані продукти будемо передавати  українським військовослужбовцям, а також вимушеним переселенцям, які прибули у Черкаси і потребують негайної допомоги. Висловлюємо вдячність очільниці «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інні Бандурі, першому заступнику голови Черкаської обласної ради Роману Сущенку та іншим благодійникам, з якими ми нині робимо хорошу спільну справу для наших воїнів, людей, які змушені були покинути власні оселі через війну та задля майбутнього України, – сказав отець Володимир.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його засновником і очільником виступила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *