Черкаські пасажири поступово освоюють електронну оплату за проїзд

Із 1 липня у черкаських тролейбусах запрацювала електронна оплата за проїзд. Пасажири поступово освоюють нові сучасні способи оплати і навчаються купувати електронні квитки. Лише за перший день пройшло 3200 оплат за проїзд, таким чином було сплачено 32 тисячі гривень.

« У Черкасах обладнано валідаторами більше 80 тролейбусів, щодня на лінію виходить 50. Решта – це наш резерв. Наразі іде процес налаштування і налагодження системи, інколи трапляються певні збої. Зокрема, в застарілих одиницях рухомого складу. Для таких випадків у тролейбусах будуть розміщені номери телефонів гарячої лінії, на які оперативно можна буде повідомляти про збій під час електронної оплати за проїзд. Крім того, у транспорті працюють контролери, основним завданням яких на даному етапі є інформування і роз`яснення щодо безготівкової оплати за проїзд», – зазначає начальник управління транспорту Віталій Москаленко.

Нагадаємо, оплатити за проїзд у тролейбусі у Черкасах можна такими способами:


– карткою будь-якого банку, телефоном чи смарт-годинником, які підтримують технологію безконтактної оплати;
– придбати одноразові квитки в мережі платіжних терміналів (McLaut).Незабаром заплатити у електротранспорті також можна буде за допомогою мобільного додатку SmartTicket.City, який найближчим часом буде доступний для завантаження.

За інфрмацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *