Захисні каски подарували черкаські волонтери інституту пожежної безпеки

Захисні каски, ліхтарі та спеціальне взуття передали колективу Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила керівник  «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

– «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» надав пожежні каски, спеціальні ліхтарики та спецвзуття колективу Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України з проханням. Бо недавно отримали запит від інституту з відповідним проханням, яке мотивували тим, що, цитую листа «…Офіцери і курсанти інституту залучаються до ліквідації наслідків обстрілів та рятування  цивільного населення зі зруйнованих російськими агресорами  будівель і споруд…». Сподіваюсь, завдяки нашій допомозі курсанти і офіцери інституту, виконуючи свою місію будуть і більше захищені, – прокоментувала Інна Бандура.

Також вона розповіла, що надати таке обладнання колективу інституту стало можливим завдяки благодійній допомозі з Німеччини. А зібрали зібрали та доставили до її Черкас жителі німецького міста Нойруппін Григорій Кох (Вєрємєєв) та Тургут Абдулгані – друзі волонтерської родини з Черкас Олени та Ігоря Ясильківських.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

З ліва на право: лідер ГО “Койот” Юрій Кулик, Інна Бандура, Ігор Ясильківський та представник іІнститу пожежної безпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *