Воїн-захисник з Черкас подарував одяг і їжу для дітей переселенців

Український воїн – захисник України, який нині перебуває удома і лікується від отриманих поранень на Східному фронті, передав у «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» одяг і іграшки своїх дітей та дитяче харчування.

Про це журналістам «City News» повідомила волонтерка Центру підтримки вагітних та матерів, що діє від «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко.

– Черкащани продовжують приносити для переселенців те, що можуть. Солдат, черкащанин Олександр Носенко приніс ходунки, одяг та іграшки для малюків, а також дитяче харчування, – сказала волонтерка.

Лікуючись від поранень, отриманих на війні з рашистськими агресорами, Олександр продовжує бути активним у сенсі надання допомоги тим, хто її потребує.

– Приніс одяг для малечі, бо мої діти вже виросли з тих розмірів, навіть й разу їх не одягнувши. А складати речі “щоб були” не в наших правилах. Тому підгузки, дитяче харчування та іграшки ми з родиною вирішили передати тим, хто цього потребує. Знаю, що ці волонтери допомагають переселенцям і родинам воїнів, тому й передав саме їм, – розповів журналістам «City News» Олександр Носенко.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *