Партію дитячого харчування з Миколаєва відправлять до Черкас (фото)

У Миколаєві  отримали французькі консервовані фрукти, фруктові компоти, воду і їжу з Черкас, які вже почали розподіляти між військовими і населенням. А днями звідти до Черкас прибуде партія дитячого харчування.

Про це журналістам «City News» повідомила депутат Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко.

– Ми отримали гуманітарний вантаж з Черкас – фруктові пюре, фруктові консерви, м’ясні консерви і 500 упаковок води для військових і вже почали роздавати отримане. Воду направили військовим, які боронять Миколаївщину і південь України від ворога, а також частину води відправляємо українським військовим, що воюють на сході країни. Особливою популярністю у військових користуються консервовані компоти, які для них справжні смаколики. Щиро дякуємо за це БО «БФ «Хрещатик Сіті» та її очільниці Інні Бандурі, – розповіла депутатка, яка окрім цього зе й займається волонтерством.

Вона запевнила, що незабаром з Миколаєва організує поставу до Черкас партію дитячого харчування, яке потрібне для клієнтів Центру допомоги вагітним та мамам малюків до двох років, яким опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті»

– Далі продовжуємо співпрацю з БО «БФ «Хрещатик Сіті». Плануємо днями відправити до Черкас партію дитячого пюре. Ми раніше вже надсилали до Черкас дитяче харчування, бо на на Черкащині і у Черкасах проживає багато переселенців з дітьми з охоплених війною регіонів, і у тому числі і з Миколаєва. Натомість на Миколаївщині, у зв’язку з виїздом значної кількості населення у більш спокійні регіони, дітей залишилось значно менше. Тож ми можемо поділитись з Черкащиною дитячим харчуванням, засобами гігієни для малюків, – зазначила Вікторі Москаленко.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Читати за темою: Їжу і палкий привіт Черкаси передали жителям Миколаєва (фото)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *