21-річний черкащанин пограбував пенсіонерку

Ситуація сталася 23 серпня у Золотоноші. Близько 19:30 години до поліції звернулася 73-річна жінка. Вона повідомила про те, що знайомий чоловік пограбував її. 21-річний золотонісець побачив, як жінка ледве несла важкі сумки й запропонував свою допомогу. Та коли зайшов до будинку і побачив на столі гроші, у сумі 600 гривень, забрав їх і втік.

Поліцейські оперативно затримали раніше судимого чоловіка. Його, у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, помістили до ізолятора тимчасового тримання. У скоєному він зізнався.

Слідчі Золотоніського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.
За процесуального керівництва Золотоніської окружної прокуратури, затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину. Наразі підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *