Ліки, засоби гігієни і їжу для малят до Харкова відправили волонтери з Черкащини

Одразу кілька волонтерських організацій Черкащини спільно підготували і відправили до Харкова гуманітарний вантаж. У його складі дитяче харчування, засоби гігієни для найменших та медикаменти.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Волонтери БО БФ «Хрещатик-Сіті» об’єднали зусилля з колегами волонтерами Звенигородщини (Звенигородська міська рада, ГО «Звенигородщина активна», ГО «Підприємці Звенигородщини») та направили вантаж гуманітарної допомоги з дитячим харчуванням, засобами дитячої гігієни та медичними засобами до Харкова. Далі за сприянням БО «Майдан Свободи» та народної депутатки України від «Європейської солідарності» Ірини Фриз допомога буде надана родинам Харківщини, які її потребують. Разом до Перемоги!, – по-інформувала Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *