Триста ковдр, сто матраців… Черкаси отримали гумдопомогу з ООН

Нова партія гуманітарної допомоги від Агентства ООН у справах біженців для внутрішньо переміщених осіб, які нині проживають у Черкасах, прибула в обласний центр

Про це журналістам «City News» повідомила заступник міського голови Черкас Марина Гаркава.

– Людям привезли 300 ковдр, 300 пледів, 100 матраців, 100 кухонних наборів, 100 сонячних ламп, 100 каністр, 200 термосів, 300 наборів постільної білизни та 100 гігієнічних наборів. Загальна вага вантажу – 3,5 тонни. За підтримки міського голови Черкас Анатолій Бондаренко для доставки в Черкаси цього гуманітарного вантажу співпрацювали проектна група з питань інтеграції та соціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб міста Черкаси департаменту соціальної політики Черкаської міської ради та УВКБ ООН (Агентство ООН у справах біженців) UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні.

Під час нещодавного візиту до Черкас голова Саб-офісу УВКБ ООН Мішель Альфоро і старший офіцер з оперативних питань Саб-офісу Ердоган Калкан зустрілися з міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком. Запевнили у максимальній підтримці людей, які постраждали від повномасштабної війни, сказала вона.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *