Світло харків’янам подарували Черкаські волонтери «Хрещатик Сіті» (фото)

Світло в оселі жителів Харківщини принесло втілення соціальної ініціативи «Подаруй світло українцю», започаткованої минулого тижня командою волонтерів БО «БФ «Хрещатик Сіті». Харків’яни вже отримали першу партію зібраних черкащанами свічок – 508 штук. Їх їм привіз активіст Ігор Джигіль черкаської релігійної громади «Світло Спасіння».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Нещодавно ми з командою збирали свічки і передали їх разом з дитячим харчуванням для жителів Харківщини. Дякую тобі Ігор Джигіль за те що ти завжди доїзжаєш туди, де дуже чекають допомогу. Україна сильна, вільна країна. Ми переживемо цей тяжкий час, і наша країна розквітне, бо ми об’єднані єдиною метою – Перемогою!, – поінформувала вона.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

На головній світлині очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура та Ігор Джигіль – представник черкаської релігійної громади «Світло Спасіння».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *