«Залізний дроворуб» підігрівав футбольні ігри у Черкасах

Чи не вперше у футбольному житті Черкас запровадили нову номінацію «На кращий костюм», звісно ж жартівливу. Переміг у ній місцевий епатажний блогер, який дефілював на футбольному полі у сріблястому костюмі, вдаючи чи «Робота Вертера», чи «Залізного дроворуба».

Про це повідомили журналісти «City News», які висвітлювали спортивну подію.

Під час   фінальний ігор футбольного турніру за Кубок міського голови – ЛНЗ у Черкасах на футбольному полі знаходився чоловік, одягнений у сріблястий аніматорський костюм.

Це був відомий у певних колах Черкас епатажний блогер, який сам себе називає Блогером Очечком, або ж Дімасіком Федоренком.

Щодо того, ким себе вдавав епатажний Дімасік-Очечко у глядачів єдиної думки не було.

Декому його персонаж видався схожим на «Робота Вертера» із популярного дитячого фантастичного телесеріалу «Гостя з майбутнього».

Однак версію про романтичного робота вщент руйнував екстравагантний капелюшок-млинець, що красувався на голові Дімасіка. Вертер мав сріблясте волосся, довге й пряме, і обходився без головного убору.

А ще капелюх блогера мав характерну виїмку, як на шоломі літературного героя – Дон Кіхота, що остаточно заплутало аналітиків з публіки і спонукало частину з них вважати персонажа Дімасіка …«Залізним дроворубом» – персонажом збірки казок Олександра Волкова «Чарівник Смарагдового міста».

Їх чомусь зовсім не насторожив факт відсутності у «Залізного дроворуба» сокири, з якою цей герой ніколи не розлучався та маслянки, яка ще й виконувала функцію головного убора, бо він носив її на голові замість капелюха.

Шолом Дон Кіхота – це ще не Дон Кіхот, неодмінно сказав би мультяшний мандрівник Філеас Фог, адже версія про «донкіхотне» походження фріка у сріблястому костюмі не розглядалась взагалі.

Аргументи проти неї: Дімасік був без списа, пішим, а не верхи на шкапі, як шляхетний герой дона Сервантеса. Та й Санчо Панса на віслюку – постійний супутник ідальго, поряд з ним не огинався.

То ж, кого зображав Дімасік? “Залізного Вертера”, “Кіхота -дроворуба” чи “Дона Вертера”? Чи їх всіх одразу? – Хтозна.

Редакція з радістю готова почути та оприлюднити версію самого володаря костюма. Тож, Дімасік, озвися!

За епатажний костюм і відповідну поведінку на матчі, секретар Черкаської міськради Юрій Тренкін оголосив про запровадження нової номінації та оголосив Дімасіка її переможцем.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *