Бойовим прапором нагородили військові очільницю волонтерського центру у Черкасах

Український прапор зі словами вдячності очільниці БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інні Бандурі від військових Збройних Сил України, передала волонтер і службовець Людмила Алексашкіна. Військові подякували за підтримку та надані їм їжу, медикаменти та інші необхідні речі.

Про це повідомили журналісти «City News».

У непросту ситуацію потрапили військовослужбовці однієї з частин, що перебувають на передовій. Ворожий обстріл вивів з ладу автомобільні покришки їхніх машин. А після передислокації на інші позиції, солдати мусили налагоджувати побут з нуля, бо втратили все, що мали.

– Їм були дуже необхідні провізія, медичні препарати, автопокришки і інше.  Нас вони знайшли через своїх знайомих, які вийшли на наших знайомих. Отак і з контактували. Ми зібрали кошти і придбали покришки, а Інна Бандура надала для них медикаменти, провізію і багато чого іншого. І саме вони й передали прапор зі словами вдячності Інні Бандурі за допомогу, – розповіла старший лейтенант служби судової охорони, головний спеціаліст (з питань запобігання та виявлення корупції) Територіального управління служби судової охорони у Черкаській області, яка у вільний від служби час допомагає українській армії всім чим може, підключаючи до цього усіх своїх друзів та знайомих.

Зі слів Людмили Алексашкіної це далеко не єдина місія, яку вони втілювали спільно та очільницею БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівницею ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутатом Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інною Бандурою.

– Разом ми з Інною Бандурою та очолюваному нею Фондом надавали допомогу не лише військовим, але й дитячим закладам. Зокрема підтримували діток з Корсунь-Шевченківського інтернату продуками харчування, одягом, іграшками та іграми. А ще влітку одному з підрозділів,який відправився на передову Інна Бандура допомогла у забезпечення продуктами харчування, – додала волонтер і службовець Людмила Алексашкіна.

На фото (з ліва на право) Інна Бандура та Людмила Алексашкіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *