Називати “Хрещатик Сіті” “підземку”, що у Черкасах під ТРЦ – не правомірно

Поширювати назву “Хрещатик Сіті” на підземні споруди, що знаходяться під ТРЦ “Хрещатик сіті” – протиправно. Назва “Торгівельно-розважальний центр “Хрещатик Сіті” – зареєстрована Торгівельна марка і поширюється виключно на наземні споруди торгівельно-розважального центру.

Таку заяву зробило керівництво ТОВ “Оберіг 2010” – власник вказаної Торгівельної марки.
Заява – реакція на факти появи у інформаційному просторі Черкас новин та повідомлень комерційного спрямування, у яких вже згадана Торівельна марка протиправно ототожнюється з діяльністю іншої комерційної структури.

Свою позицію ТОВ “Оберіг 2010” виклав у листі, адресованому “Обслуговуючому кооперативу “Торгівельний центр “Хрещатик”.

Цитуємо документ:

“ТОВ “Оберіг 2010” згідно Ліцензійного Договору про передачу прав на використання Торівельної марки є Ліцензіатом (має виключне правона використання) торговельної марки (знаку для товарів і послуг) Назва “Торгівельно-розважальний центр “Хрещатик Сіті” (далі- Торговельна марка), реєстрація якого підтверджується Свідоцтвом України на знак для товарів і послуг № 144052. ТОВ “Оберіг 2010” виявлено, що адміністрацією ОКТЦ “ХРЕЩАТИК”, його членами та орендарями неправомірно використовуєтьс Торгівельна марка, зокрема шляхом публічного застосування Торгіваельної марки в своїй діяльності в комерційних цілях, в рекламі, у тому числі в мережі Інтернет. Неправомірне використання Торгівельної марки в комерційних цілях полягає в тому числі, й у використанні ОКТЦ “ХРЕЩАТИК” Торгіваельної марки шляхом доведення до невизначеного кола осіб інформації про послуги, які надаються ОКТЦ “ХРЕЩАТИК”, що вводить в оману осіб про надавача таких послуг. Оскільки ТОВ “Оберіг 2010” має виключну ліцензію на використання Торгіваельної марки, використання її ОКТЦ “ХРЕЩАТИК” та іншими особами вважаємо порушенням прав інтелектуальної власності Ліцензіара, а також порушення прав Товариства як Ліцензіата. Водночас вважаємо, що у Ваших діях діях містяться ознаки правопорушення передбаченого законом України “Про захист від недобросовісної конкуренції… Вимагаємо припинити неправомірне використання Торгівельної марки, а в інакшому випадку ми будемо вимушені звернутись до відповідних органів, а т.ч суду, за захистом прав та законних інтересів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *