Медики Черкащини транспортували пацієнтів автобусом швидкої допомоги «Софія»

Медики екстренки Черкащини здійснили ще один виїзд для транспортування пацієнтів автобусом швидкої допомоги «Софія». Цього разу було перевезено загалом 7 пацієнтів, зокрема автобусом – четверо. Всі пацієнти були у тяжкому та критичному станах. Усіх доправлено до лікувальних закладів України.

Про це повідомляє речниця обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ірина Назарок.

Під час транспортування в однієї пацієнтки (яка проходила лікування після ДТП) почав погіршуватися стан, тому для уникнення ризику для її життя та здоров’я, дорогою було прийнято рішення доправити дівчину в один із лікувальних закладів Черкас. Зараз стан пацієнтки поліпшується і як тільки дозволить ситуація, її буде транспортовано у відповідний заклад, в який вона і була направлена.

Уже зараз можемо стверджувати, що наданий для роботи нашого Центру автобус, – великий крок уперед в медицині, зокрема це стосується транспортування тяжких та критичних пацієнтів. Наші працівники відзначають значну зручність в роботі під час транспортування великої кількості важких пацієнтів: це і можливість розмістити більше обладнання та апаратури, і змога надавати всебічну медичну допомогу, навіть специфічну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *