Новорічні іграшки для поранених воїнів збирають Підприємці з Центрального ринку Черкас (фото)

Щойно волонтерська оргагнізація БО «БФ «Хрещатик Сіті» оголсили про старт нової благодійної ініціативи щодо збору новорічних іграшок для поранених українських воїнів, як у процес активно включились підприємці Центрального ринку Черкас.

Про це журналістам «City News» повідомила волонтер БО «БФ «Хрещатик Сіті», підприємиця Центрального ринку Черкас Тетяна Моргуненко.

– Підтримати бійців Українських Збройних Сил, які нині лікуються від поранень, яких отримали захищаючи Україну і всіх нас від підлих орків – це надзвичайно важлива місія. Зібран іграшки ми будемо передавати солдатам, які лікуються у медичних закладах Черкас, – пояснила вона.

Тетяна Моргуненко працює у БО «БФ «Хрещатик Сіті» на волонтерських засадах з перших днів існування Фонду. З червня вона обслуговує клієнток Дитячого благодійного центру допомоги, яким опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті». Щодня у будні вона з 15-ї по 17-ту години вона волонтерить у Дитячому благодійному центрі допомоги.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО “БФ “Хрещатик Сіті” зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які перебувають на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *