У Черкасах відбувся благодійний перформанс «На тон ближче до перемоги»

До  Дня Української Армії, 9-11 грудня, у Черкасах відбувся молодіжний благодійний перформанс «На тон ближче до перемоги». Ініціатива належить провідному активу черкаських шкіл – Учнівській Міжпарламентській Асамблеї. Партнерами заходу виступила арт-галерея «Склад №5», PrintPro.

Про це журналістам «City News» повідомили керівник  проєкту Вікторія Шапошник та співкерівникпроєкту , голова Учнівської міжпарламентської асамблеї Анна Кравченко.

Це нещодавно відкритий і концептуально новий, унікальний для Черкас, арт-простір, мистецьки виконаний  у інноваційному  модерновому оформленні.

Благодійний перформанс «На тон ближче до перемоги» – це благодійна виставка незвичайних стильних картин, авторами яких є учні черкаських шкіл. Подія супроводжуватиметься піснями та декламацією віршів. Також, на відкритті виставки відбудеться аукціон, усі кошти від якого підуть на допомогу нашій армії.

Відкриття виставки – 9 грудня о 16:00-19:00, у арт-галереї «Склад №5» (вул. Надпільна 252, вхід зі сторони заїзду до фітнес-центру).

До речі, там же 17 грудня відкриється спільна виставка Марії Гвасалія та Олександра Породька «Глибини душі».

Учнівська міжпарламентська асамблея – організація, що має на меті згуртування учнівської молоді Черкас, активних представників самоврядування шкіл, які прагнуть змін для свого міста, задля спільної реалізації заходів у освітньому, культурному, екологічному, суспільному та інших напрямка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *