Малеча черкаського Дитячого центру допомоги отримала дефіцитні продукти

Чималу партію продуктів та засобів особистої гігієни для малюків для потреб клієнтів Дитячого благодійного центру допомоги, яким опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті», надав представник БФ «Кишенці» Олександр Фуркало. Тут і дитяче пюре, що користується величезним попитом і підгузки великих розмірів, які надходять вкрай рідко і зубні пасти для малят.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Щиро вдячна Олександру Фуркалу (БФ «Кишенці») за надане Дитячому благодійному центру допомоги дитяче харчування та засоби гігієни. Ця допомога для наших маленьких клієнтів надійшла неймовірно вчасно. «Раділа, як дитина» – це слова нашої невтомної волонтерки Тетяни, коли вона дізналась, що Олександр Фуркало, БФ «Кищенці» (за що ми щиро вдячні) привіз до нашого благодійного центру дитяче харчування та засоби гігієни. Скажу відверто, я і сама хвилююсь, коли наших запасів критично мало, і радію, коли вони поповнюються, бо в такому разі ми маємо змогу допомагати всім необхідним нашим діткам. Нагадую, БО «БФ Хрещатик-Сіті» працює по будням з 15.00 до – 17.00 не зважаючи на вимкнення світла! , – сказала  Інна Бандура.

Про те наскільки ця допомога виявилась актуальною, журналістам «City News» розповіла волонтер БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко.

– Ця допомога була надзвичайно необхідна і надійшла дуже вчасно, бо на цей момент у нас було критично мало запасів по деяких позиціях, зокрема памперсів великого розміру. Також для потреб клієнтів Дитячого центру допомоги надали фруктове пюре, яке теж користується великим попитом серед мам, які виховують маленьких дітей і вологі серветки. Вони теж були вкрай потрібні. Окрім цього благодійник дав дитячі зубні пасти і щітки, що дуже актуально, адже запасів такого виду засобів гігієни також у нас було критично мало, – прокоментувала Тетяна Моргуненко.

 БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО “БФ “Хрещатик Сіті” зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які перебувають на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

На фото волонтер БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *