У бюджеті Черкас на 2023 рік врахували потреби, пов’язані з війною

Низку потреб обласного міста, що виникли у зв’язку з відкритою агресією росії проти України, врахували депутати Черкаської міської ради під час ухвалення основного фінансового документу Черкас.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Бюджет на 2023 рік прийнято! Цільова програма, яка передбачає компенсацію з бюджету вартості генераторів для будинків обладнаних індивідуальними тепловими пунктами (чи вище 10 поверхів) затверджена! Також в бюджеті враховані витрати на забезпечення резервним живленням світлофорів на перехрестях з найбільшою інтенсивністю руху (на минулій сесії я робила відповідне звернення). Дякую працівникам департаментів, колегам депутатам за конструктивну роботу! На цій сесії зробила ще декілька звернень. Одне стосовно скасування оплати за проїзд в тролейбусах під час дії воєнного стану, а інше щодо розроблення комплексної програми по облаштуванню бомбосховищ в закладах освіти. Разом до Перемоги!, – проаналізувала бюджет Черкас на 2023 рік депутатка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *