Дитячим харчуванням від міжнародних благодійників звенигородські волонтери поділились з черкаськими

Партію дитячого харчування від Global Empowerment Mission Ukraine для маленьких діток від новонароджених до трирічного віку, отримали волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» від колег зі Звенигородки за сприяння міської влади.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– З міською владою Звенигородки та міським волонтерським хабом, що має назву Гуманітарно-волонтерський центр який у тому регіоні надзвичайно впливовий, наш Фонд розпочав партнерські відносити ще кілька місяців тому. У співпраці з ними да першим заступником голови Черкаської обласної ради Романом Сущенком брали участь у організації доставки на Черкащину гуманітарних вантажів. Серед таких були і великі партії консервованих фруктів та морепродуктів з-за кордону, у тому числі з Франції. Влітку ми організували для молодих волонтерів зі Звенигородки провели психологічний тренінг, направлений на боротьбу з емоційним вигоранням, що його провели кваліфіковані психологи з Черкаської філії Української спілки психологів і психотерапевтів. Нині отримали партію дитячого харчування для найменших українців. Оскільки Фонд опікується Дитячим благодійним центром допомоги, на обслуговуванні якого перебуває близько 150 родин внтутрішньо-переміщених осіб, то ця допомога є дуже актуальною, – пояснила Інна Бандура.

Про те, як звенигородці вийшли на представників Global Empowerment Mission Ukraine, журналістам «City News» розповів секретар Звенигородської міської ради Володимир Низенко.

– Познайомили нас з представниками Global Empowerment Mission Ukraine знайомі волонтери з Луцька. Завдяки ним отримали зі складу у Києві 5 палет гуманітарного вантажу. Це  дитяче харчування для малят віком від 0 до 3 років. Одну палету передали у Лисянку, ще одну – у Черкаси нашим колегам і партнерам з Благодійного фонду «Хрещатик Сіті», а решту три розподілили у Звенигородці між переселенцями, – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *