Милиці і ходунки черкаські волонтери БФ «Хрещатик Сіті» відправили у Херсон

Велику партію індивідуальних засобів захисту та медтехніки  НКП «Херсонський обласний онкологічний диспансер» відправили волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– 10 000 медичних масок, 8 000 медичних рукавиць, стерилізатор, медичні світильники, дезінфектори, милиці та інші медичні засоби передала команда БО «БФ Хрещатик-Сіті» до НКП «Херсонський обласний онкологічний диспансер». Зараз в Херсоні проживає біля 70 тис людей і переважно це маломобільні групи населення, тому дуже важливо підтримувати заклади охорони здоров’я. Щиро дякуємо Товариству українців в Фінляндії за надану гуманітарну допомогу, Іляшенко Віталію за плідну співпрацю. Разом до Перемоги! – сказала Інна Бандура.

На світлині: очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура (у центрі) та волонтери Благодійного фонду Діана Глущик (з ліва) та Володимир Лимаренко-Полянський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *