Черкаських школярів запрошують на стажування до міськради

У Черкасах стартує набір учнів, які зможуть пройти стажування в органах місцевого самоврядування. Про це повідомила заступниця Черкаського міського голови Анастасія Чубіна, інформує пресслужба Черкаської міської ради.
Від сьогодні розпочинається відбір активної учнівської молоді нашого міста віком від 14 до 18 років на стажування у виконавчих органах Черкаської міської ради та комунальних підприємствах, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики.
«У всіх бажаючих є тиждень для заповнення гугл-форми. Далі буде обрано 50 стажерів. Відзначу, що перевага буде надаватися учням, які вже є представниками учнівського самоврядування», – наголошує Анастасія Чубіна.
До кінця січня відібрані стажери пройдуть відповідні підготовчі тренінги (ознайомляться з елементами проєктного менеджменту, системою влади в Україні та повноваженнями органів місцевого самоврядування тощо).
«І вже в лютому безпосередньо розпочнеться стажування. А в березні за результатами стажування будуть відібрані 5 фіналістів, які зможуть постажуватися особисто у Черкаського міського голови Анатолій Бондаренко та матимуть змогу ознайомитися з роботою органів місцевого самоврядування у місті-побратимі Вальмієра, за що велика подяка меру міста Янісу Байксу», – зазначає Анастасія Чубіна.
Анкету можна заповнити, відсканувавши QR-код нижче.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *