Академію футболу для школярів відкрили у Черкасах

Власну академію футболу для дітей та юнаків у Черкасах відкрив футбольний клуб ФК ЛНЗ. Перші чотири групи вже набрали. Ази даного виду спорту опановують близько 80 юних черкасьців.

Про це повідомили журналісти «City News», поспілкувавшись з представниками Клубу.

Цьогоріч ФК взяв курс розвиток дитячо-юнацького футболу в Черкаській області, визнавчивши напрямок як приіоритетну ціль у 2023 році.

– Наша мета – зібрати найкращих дітей Черкас, і в перспективі в області, по всіх вікових категоріях для того, щоб вони не шукали кращих умов в інших академіях, а розвивались на місці. Їхня перспектива – потрапляння до першої команди, – окреслив головну мету створення академії її керівник Богдан Жало.

Перші чотири вікові групи загальною кількістю близько 80 дітей вже набрали,. Одна із груп (2010 р.н.) з 23 січня візьме участь у турнірі «Кубок Табло-Дніпро-80».

У планах ФК навесні розширити кількість вікових груп і відбір футболістів та до осені удвічі збільшити кількість учнів академії. Детальна інформація про це незабаром з’явитьтся на офіційному сайті ФК ЛНЗ та у соцмережах клубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *