5 років умовно заробив військовий, що розпатякував секрети

Вирок військовому, який бездумно розпатякував друзям і батькам секретну інформацію виніс суд у Маньківці. Базікало у мундирі розповсюджував координати військової частини в якій він перебував.

Він пересилав своїм друзям інформацію про точне розташування військової частини. До таких повідомлень прикріплював відео з геолокацією.

Про це журналісти «City News» дізнались з Єдиного реєстру судових рішень.

Суть кримінального правопорушення викладено у тексті вироку суду.

Цитуємо:

«Використовуючи належний йому мобільний телефон, а також використовуючи власний обліковий запис в мобільному додатку для обміну повідомленнями «Telegram», в умовах воєнного стану, у ході особистого спілкування неодноразово здійснював поширення інформації про розташування військової частини, в якій він проходить військову службу, шляхом направлення відео, на якому зафіксовано місце розташування адміністративних будівель відокремленого відділу зберігання військової частини з програмного застосунку «Google карти».

Батькові горе-вояка розбовкав інформацію про те, де саме у його військовій частині зберігають боєприпаси. Враховуючи щире каяття підсудного, суд призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном тривалістю три роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *