Італійський одяг, латвійські рюкзачки та дитячі книжки, переселенцям роздають у Черкасах

Печиво і одяг з Італії, рюкзачки з Латвії та книжки з черкаської книгарні «Буквиця», що працює у ТРЦ «Хрещатик Сіті», волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті продовжують видавати родинам переселенців, які перебувають на обслуговуванні у Дитячому центрі допомоги, що ним опікується Фонд.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Нещодавно Фонд отриманний гуманітарні вантажі від наших партнерів  розподіляємо між тими, хто цього потребує. Родини внутрішньо переселених осіб, якими опікується Дитячий центр допомоги, нині отримують одяг та печиво від  італійської благодійної асоціації «МАЛЬВЕ Україна», рюкзаки з канцелярським приладдям для школярів від латвійського благодійного фонду «Saules kalns», (українською – «Сонячна гірка») з міста Смілтене, та дитячу літературу зібрану у ході соціального та освітнього проєкту «Подаруй книгу українською дітям», який з минулого року спільно ведуть Благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик Сіті», черкаський видавець книг Юлія Чабаненко та книгарня «Буквиця», – поінформувала  Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Вона продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які перебувають на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

На головній світлині: волонтер БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко веде прийом родин ВПО у Дитячому центру допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *