У Звенигородки тепер своя радіостанція

З січня місяця Звенигородка на Черкащині має свій голос на хвилі 87,9 FM – “Улюблене радіо”. В сітці його мовлення – музика, місцеві, обласні та загальноукраїнські новини.

Про це повідомили журналісти видання «Вісті Черкащини».

Трансляція ведеться із вежі в Озірній. Окрім того – дублюється у форматі онлайн й через мережу Інтернет. «Блоки новин звучать в ефірі через кожну годину впродовж дня», – інформують у Звенигородській міськраді, яка взяла участь у фінансуванні цього проєкту. В планах редакції – спілкування з визначними та цікавими особистостями краю та багато іншого корисного контенту.

До слова, у сусідньому Ватутіному з грудня 2012-го року працює радіо «Активність» на хвилі 107,3 FM. Воно полюбилось багатьом слухачам динамічною танцювальною музикою, хіт-парадами, цікавими блоками новин, вітальними й розважальними програмами. Мовлення в Інтернеті ця радіостанція веде з квітня 2013-го року.

Навіть під час війни в Україні відкриваються нові підприємства, крамниці, медіа, бо ми гордий, працьовитий і незламний народ! Тримаймо стрій, друзі! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *