У Черкасах жінці повернули загублену сумку з документами і грошима

Сумку у якій було п’ять тисяч гривень і документи пенсіонерка загубила у черкаському парку «Казка». Речі знайшов працівник парку, а потім спільно з колегами по роботі він же знайшов і 70-річну власницю, якій повернув втрачене.

Про випадок повідомили журналісти «City News» з посиланням на працівників КП «Дирекція партків».

У черкаських парках почастішали випадки, коли відвідувачі забувають свої речі.

Сумку з документами і п’ятьма тисячами гривень біля гойдалок на лавці знайшов сторож  черкаського парку «Казка» Петро Мельнишин.

До пошуків власниці загубленої сумки доєднались інші працівники парку.

Вміст сумки досліджували Петро Мельнишин та начальник дільниці Ігор Киченко. Знайти 70-річну власницю допоміг начальник охорони КП «Дирекція парків» Олександр Аліфанов.

– Жіночка вже навіть не сподівалась, що її сумна пригода матиме щасливий фінал, – розповів Ігор Киченко.

А як розповів начальник охорони, нині кількість подібних випадків помітно зросла.

– Можливо, через повітряні тривоги черкасці стали частіше забувати речі у громадських місцях, адже коли звучить сирена вони поспіхом залишають території парків та скверів, можливо, з якихось інших причин, однак лише за цей місяць це вже третій випадок. Губили документи включно з військовим квитком у «Казці» – ми повернули їх батькам власника. Ще один хлопець загубив Дитячому парку мобільний телефон, який ми йому повернули, – розповів Олександр Аліфанов.

Працівники КП «Дирекція парків» попросили повідомляти їм  про знайдені у парку речі, а у разі виявлення підозрілих предметів – одразу телефонувати правоохоронцям.

– У кожному парку у години його роботи чергують працівники, можна віддати знахідки їм, або можна звернутись, якщо ви самі щось забули. Проте завжди будьте уважні та обережні», – зазначили працівники підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *