Недовіру міському голові Черкас оголосив військовий з трибуни міськради

Зі скандалу розпочалось засідання черкаської міської ради. Перед початком біля приміщення, у якому зазвичай відбуваються пленарні засідання ради, зібрались представники громадськості, обурені фактом вирубки дерев у Соснівці. Один з них трим=буни сесії оголосив про недовіру міському голові Черкас.

Емоційний мітинг відбувся перед пленарним засіданням Черкаської міської ради. Учасники висловили обурення з приводу знесення дерев у мікрорайоні Соснівка, по вул. Лісова Просіка.

– Це безлад! Було вирізано живі дерева, не сухостій. Я вважаю, що це злочин тих, хто зрізав ці дерева, хто замовляв, а замовляв орендар. Ми вважаємо, що до цього причетна мерія міста на чолі з мером, – заявив один з мітингувальників.

Після відкриття пленарного засідання представнику активістів надали слово.

– Вимагаємо від міської ради проголосувати за скасування містобудівних умов. Я Вас поважаю, але змушений оголосити Вам недовіру, бо вважаю, що такі речі не можуть без відома міського голови, – заявив активіст одягнений у військовий камуфляж, звертаючись до міського голови Черкас Анатолія Бондаренка.

Фото сайту “18 000”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *