Окопні свічки та обереги робитимуть Черкаські волонтери для військових жінок

Завтра, у переддень Міжнародного жіночого свята клієнтки Дитячого центру з дітками візьмуть участь у кількох майстер-класах, виготовлятимуть окопні свічки та українські обереги. Все виготовлене волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті», передадуть жінкам, які нині служать у Збройних Силах України.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Дуже насичену програму до Міжнародного жіночого дня готують волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті» для жінок, які нині служать у ЗСУ та переселенок, які обслуговуються у Дитячому центру допомоги, що ним опікується Фонд. Ми організовуємо кілька локацій. Учасники – а це переселенки з дітками і наші волонтери під егідою відомих майстрів робитимуть українські обереги і виготовлятимуть окопні свічки. Всі вироби ми передамо військовим жінкам, які нині служать у одній з військових частин Збройних Сил України. Для дітей передбачено окрему, розважальну локацію, –  поінформувала Інна Бандура.

Початок заходу о 13.00 у ТРЦ «Хрещатик Сіті», другий поверх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *