60 тисяч на «Авто для порятунку» зібрали відомі черкаські волонтери

Збір грошей на «Авто для порятунку» днями оголосили активісти волонтерської організації «Благодійний фонд «Одіссей Черкаси». Машина потрібна для обслуговування військових на лінії фронту та евакуації цивільних з міст і сіл, які опинились у епіцентрі бойових дій.

Про це журналістам «City News» повідомив один з засновників організації «Благодійний фонд «Одіссей Черкаси» Олександр Кумпанський.

– Нині збираємо кошти на Автомобіль для порятунку. Це авто буде виконувати гуманітарні рейси безпосередньо з лінії зіткнення для обслуговування військових та цивільного населення. Також за допомогою цієї автівки буде проводиться евакуація цивільного населення з населених пунктів небезпечних для проживання. Необхідну машину ми знайши. Вона коштує 168 тисяч, з яких ми вже зібрали 60 тисяч. Відтак, залишилось зібрати ще 98 тисяч гривень, – розповів волонтер.

Про оголошення збору коштів на втілення нового військово-соціального проєкту

Олександр Кумпанський також повідомив на власній сторінці у «Фейсбук».

 «Шановні друзі, наша команда з самого початку повномасштабного вторгнення допомагає там, де є найбільша потреба. Там, де найбільш гаряче. Там, де навколо лунають вибухи та водночас з вибухами дитячі голоси. Наш шлях – це гуманітарна допомога військовим та цивільному населенню, яке перебуває в найгострішому положенні. Це забезпечення необхідним, це евакуація цивільного населення з місць, куди снаряд може влучити у кожну секунду. Але в нас виникла проблема: потрібне авто для порятунку. Тому ми звертаємося до вас, друзі, за допомогою та підтримкою. Просимо вас підтримати наш збір коштів на авто для порятунку: мета якого здійснювати гуманітарні рейси для забезпечення військових та цивільного населення, а також для евакуації цивільного населення, що продовжує страждати від агресії рф. Ваша підтримка фінансова та інформаційна – вкотре може продовжити рятувати життя та служити українському суспільству», йдеться у повідомлення. Необхідна для втілення проєкту сума коштів: 168 000 грн.”, – йдеться у повідомленні.

Банківські реквізити див. ТУТ

На фото співзасновник Руслан Матвєєв та автомобіль, на який збирає кошти «Благодійний фонд «Одіссей Черкаси».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *