«Черкасиводоканал» отримав з Німеччини 5 сучасних генераторів

КП «Черкасиводоканал» отримало 5 сучасних потужних генераторів від партнерів з міста Білефельд (Німеччина). Про це повідомляє пресслужба підприємства.

Ці альтернативні джерела живлення для «Черкасиводоканалу» сьогодні є надзвичайно важливими і потрібними, адже вони допоможуть забезпечити стабільну роботу підприємства і водопостачання міста під час аварійних відключень електроенергії.

“Ми щиро вдячні партнерам за таке небайдуже ставлення до проблем підприємства та нашого міста в цілому, в якому на сьогодні проживає 280 тисяч жителів та близько 50 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

Це допомагає нам, українцям, разом з Вами протистояти російській агресії і щодня наближати перемогу.

Також, користуючись нагодою, висловлюємо щиру подяку Німецькому товариству міжнародного співробітництва (GIZ) та громадській організації «ГОУЛОКАЛ» за підтримку та організацію доставки цієї гуманітарної допомоги для міста Черкаси”, – зазначає директор КП “Черкас Водоканал” Іван Сухарьков.

Для інформації: співпраця Черкас із містом Білефельд (Німеччина) і надання гуманітарної допомоги навчальним закладам та комунальним підприємствах нашого міста – продовжується вже не перший місяць. У грудні 22 року мер міста Анатолій Бондаренко із заступниками провели зустріч у форматі Zoom-конференції із мером німецького міста Білефельд Пітом Клаузеном. На ній присутні обговорили можливості для подальшої співпраці між обома містами та започаткування партнерських відносин. На зустрічі Піт Клаузен запитав про те, як живе місто під час війни та поцікавився, як німецька сторона може допомогти. Очільники Черкас розповіли, що найбільше в умовах війни сьогодні потрібні саме генератори, аби критична інфраструктура міста могла стабільно працювати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *