Нові автоцистерни з харчової нержавійки дозволять забезпечувати  черкащан питною водою

Дві нові автоцистерни з харчової нержавіючої сталі роблять можливим забезпечувати питною водою жителів Черкас навіть в умовах блекауту. Єдине водопостачальне підприємство обласного центру – «Черкасиводоканал» отримало додаткове устаткування.

Як у мережі «Фейсбук» повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, його команда навіть під час війни намагається оснащувати комунальну інфраструктуру сучасним обладнанням. Мета – забезпечити зростання якості послуг населенню.

– … Оновили устаткування на КП «Черкасиводоканал». Для підприємства придбали дві нові автоцистерни об’ємом п’ять кубічних метрів. Виготовлені вони з харчової нержавіючої сталі. Їх використовуватимемо для транспортування питної води людям під час аварійних або ж надзвичайних ситуацій (у випадку відсутності централізованого водопостачання) та для доставки доочищеної питної води в місця її продажу, – зазначив міський голова Черкас.

До цього до основних засобів водопостачального підприємства додали п’ять нових генераторів потужністю 28 кіловат від партнерів громади Черкас із німецького міста Білефельд. За кошти міського бюджету ще раніше місто купило певну кількість дизельних генераторів різної потужності, а більше десяти – отримало в межах благодійної допомоги від міжнародних організацій.

– Усе це дозволить нашому КП безперебійно працювати навіть в умовах повного відключення електрики та мінімізувати негативні наслідки, аби люди мали воду у своїх оселях, – резюмував Анатолій Бондаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *