Іграшки з Фінляндії та засоби гігієни з Німеччини прибули до Черкас

Іграшки з Фінляндії та засоби індивідуальної гігієни для найменших українців з Німеччини вже прибули до Черкас у розпорядження благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті». Їх привезла очільниця БФ імені Олексія Мельника Альона Мельник.

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Днями наша партнерка, волонтерка і очільниця благодійного фонду БФ імені Олексія Мельника Альона Мельник, привезла для найменших клієнтів нашого фонду іграшки та засоби індивідуальної гігієни. Щиро вдячні Альоні Мельник за дуже потрібну і своєчасну допомогу. Благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик Сіті» опікується нами ж створеним Дитячим благодійним центром допомоги. На його обслуговуванні зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги, – поінформувала Інна Бандура.

Як розповіла очільниця БФ імені Олексія Мельника Альона Мельник, привезти таку допомогу для найменших українців їй вдалось за допомогою особистих зв’язків і небайдужості жителів Фінляндії та Німеччини.

– У Фінляндію їздила по автомобіль, який фіни подарували нашим військовим і вирішили передати через мене. Цю машину вже перегнала хлопцям на передову. У Фінляндії є людина, яка нам дуже допомагає – це Євгенія Сайанна. З Женею ми були знайомі заочно. Мене з нею познайомив партнер по БФ імені Олексія Мельника Володимир Бондаренко, а тепер я особисто з нею вже познайомилась. З памперсами для дітей із Німеччини трішки інша історія. Один військовий познайомив мене зі своєю родичкою, яка живе у Німеччині. Там вона організувала збір допомоги для України і все зібране вона передає у Чернівці, а з Чернівців до мене її надсилають поштою. Завдяки їй наш фонд регулярно возить у Дніпро у шпиталь медичні засоби, інвалідні візки і взагалі все, що можна «на пташити» у Німеччині. Тож ми «пташимо» і передаємо тим, хто цього потребує, – розповіла Альона Мельник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *