У Черкасах на Митниці перекинулася п’яна водійка “Форда”

Учора вночі патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Героїв Дніпра за участі авто Ford. Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Черкащини.

Прибувши на місце виклику, інспектори опитали водійку та свідків та встановили, що керманичка авто Ford Fiesta, не дотрималася безпечної швидкості, не впоралася з керуванням та здійснила наїзд на бордюрний камінь. Внаслідок ДТП авто перекинулося. На місці події працювали рятувальники та медики, але від шпиталізації водійка відмовилась.

Спілкуючись із керманичкою авто Ford, поліцейські виявили в останньої ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння, на що громадянка погодилася. Результат — 2,31 проміле.

На водійку Ford патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Друзі нагадуємо, що керування транспортними засобами в стані сп’яніння може призвести до тяжких наслідків. Керуйте відповідально❗️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *