Найвищу в Україні щоглу  відео нагляду, заввишки 66 метрів встановили на Черкащині

За лісовими масивами у Черкаській області встановлений трирівневий відеонагляд. Так їх намагаються захистити від пожеж. Камери розміщені на щоглах. А найвищу щоглу заввишки 66 метрів встановило «Чигиринське лісове господарство».

Про це з посиланням на пресслужбу Центрального лісового офісу, повідомив  журналіст «City News».

У філіях Центрального лісового офісу функціонує 23 камери відеоспостереження, які охоплюють перехресним відеонаглядом усі хвойні насадження, що є найбільш вразливими до пожеж. У Черкаській області до системи підключено 20 камер відеоспостереження і ще 3 у Кіровоградській. Всі камери обʼєднані в одну систему триступеневого нагляду. Розміщують їх на щоглах та вежах, деякі на вежах мобільного звʼязку», – йдеться у повідомленні.

Як пояслили у прсслужбі, трирівневий відеонагляд – це система відеонагляду за лісовими масивами в режимі реального часу. Три рівні спостереження дозволяють виявити загорання на ранніх стадіях і оперативно відреагувати.

Перший рівень – лісництво, тут черговий бачить на камерах насадження лісництва.

Другий рівень – філія, тут працівник моніторить насадження з усіх камер лісництв.

Третій рівень – Центральний лісовий офіс, черговий офісу бачить ліси, що охоплюють усі 23 камери відеоспостереження філій.

Таким чином хвойні ліси філій Центрального лісового офісу під потрійним відеонаглядом: лісництво – філія – лісовий офіс.

Зазвичай камери встановлють на висоті від 30 до 48 метрів.

На Черкащині у філії «Чигиринське лісове господарство» встановлена найвища в Україні щогла для відеонагляду заввишки 66 метрів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *