Втративши обидві ноги, розвідник з Черкащини «ТЕХАС», повернувся у стрій на протезах

У боях за волю України розвідник з Черкащини на псевдо «ТЕХАС» втратив обидві ноги, але отримавши сучасні протези, він після реабілітації повернувся у війська, як колись пілот-ас Маресьєв.

Про це повідомила пресслужба 118 окремої бригади територіальної оборони.

Його звуть Віталій. Він родом із Драбівщини, шо на лівобережжі Черкащини. До повномасштабного вторгнення керував невеликим підприємством, виховував сина Антона та захоплювався високоточною стрільбою.

Лютий 2022- го змінив життя підприємця. Разом із однодумцями він прийшов до 118-ї бригади ТРО і дякуючи власним вмінням та навичкам потрапив до підрозділу аеророзвідки.

В серпні, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку, під час артобстрілу, отримав поранення через яке втратив обидві ноги. Тривале лікування, реабілітація, навчання ходити з нуля не зломили дух розвідника.

-Після того, як Віталій отримав «нові ноги» – сучасні протези, він повернувся до свого рідного підрозділу аеророзвідки. Його знання та досвід стали в нагоді побратимам, які лише опановують непросту професію розвідника. Віталій навчає новачків та жартує: «В аерозрозвідці головне – гострий зір, швидкий розум та вправні руки ». Незламний дух «ТЕХАСА» та його жага до ПЕРЕМОГИ є прикладом усім нам. Честь, друже «ТЕХАС»!, – пише пресслужба підрозділу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *