Українські зірки у Черкасах збирали гроші на 40-ве авто для 95-ї бригади (фото)

Збір коштів на сорокову машину для 95-ї бригади у Черкасах відкрив «Благодійний фонд «Майбутнє України 2050» під час благодійного концерту, що відбувся у рамках благодійного туру «Дорога до перемоги». Черкаси стали місцем проведення 148-го концерту «Дороги до перемоги».

Про це з концертної зали Черкаської обласної філармонії повідомив журналіст «City News».

Понад три години тривав чудовий концерт, що його рамках благодійного туру «Дорога до перемоги» організували «Благодійний фонд «Майбутнє України 2050»,  радіо «П’ятниця» та зірки української естради, об’єднаної у «Команді А». Завдяки невичерпній енергії, яку зі сцени випромінювали виконавці ці три години пролетіли як одна мить.

Чаріівну атмосферу і прекрасний настрій глядачам забезпечили Ауріка Ротару, Артур Боссо, Анна Добриднєва, Амадор Лопес, Сергій Мироненко.

Як сказав зі сцени співак і актор Артур Боссо – концерт у Черкасах – це 148 концерт туру «Дорога до перемоги».

У ході туру його організатори збирають кошти для потреб військових.  

– Наш Благодійний фонд «Майбутнє України 2050» і команда чудових артистів сьогодні їздо ми по маленьких містах, селищах, обласних центрах з благодійною метою – підтримка Збройних Сил України, а саме 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Сьогодні бійці бригади стоять на лінії зіткнення і б’ють ворога вдень і вночі. Героїчна бригада потребує великого забезпечення. Постійно потрібні машини, одяг, генератори, бензопили, лопати та багато іншого. Наш Фонд більше чим за рік поставив 39 автомобілів. Серед них буди військові «Хамери», які допомагали нашим воїнам бити ворога та швидко вивозити поранених з передової. Перші машини, які ми їм відремонтували, врятували не один десяток життів наших хлопців. Сьогодні саме у Черкасах ми відкрили збір коштів на придбання сорокової машини – позашляховика, який замовило командування 95-ї бригади. А наші артисти – це волонтери, які нині допомагають Фонду збирати кошти для армії. Ми всі повинін боротись за нашу незалежність. Нам потрібні воля, сила, тож сьогодні ми будемо надихати і заряджати вас, – розкрив мету благодійного туру, його співорганізатор директор «БФ «Майбутнє України 2050» Володимир Свірський.

Глядачів зібрався повний зал. В основному це були волонтери і члени родин солдатів, які віддали свої життя за волю України у цій важкій війні з російськими агресорами.

На концерті серед інших побувала і команда волонтерів БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті». Вони разом з іншими донатили, кладучи гроші у скриньки збирачів коштів від команди  «БФ «Майбутнє України 2050».

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Вона продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які перебувають на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *