Юні танцюристи Черкас боролись за «Кубок міського голови» (фоторепортаж)

Змагання для юних танцюристів на «Кубок міського голови з сучасної хореографії» відбувся у Черкасах. Участь у конкурсі взяло понад 1200 дітей, які входять до різних танцювальних колективів міста.

У конкурсі показали свою майстерність танцюристи віком від 5 до 18 років, які представляють 14 художніх колективів обласного центру. Чимало учасників – багаторазові чемпіонами світу, які посідають перші позиції у рейтингу найкращих виконавців сучасних танців в Україні.

На урочисте відкриття змагань прийшов міський голова Черкас Анатолія Бондаренка.

– Кубок міського голови з сучасної хореографії зібрав понад тисячу талановитих черкаських дітей. Заявку на участь подали понад 2 тисячі шістсот персон, але наш зал фізично не може прийняти таку кількість учасників. Можливо, проведемо кілька етапів. Мріємо, що цей захід стане щорічним.  Мені дуже приємно сьогодні бути разом з вами на цих яскравих змаганнях і бачити вогонь та радість у ваших очах. Чудово, що, незважаючи на війну і тяжкі часи для нашої країни, ви продовжуєте тренуватися, займатися танцями і змагатися. За таку можливість величезна подяка нашим захисникам, які зараз стіною стоять на воєнних рубежах, аби ми тут у Черкасах могли працювати, а наші діти – займатися улюбленими справами і розвиватися. Слава нашим українським героям! А вам бажаю цікавих змагань, і нехай переможе сильніший!, – сказав міський голова.

На переконання  очільника обласного центру, війна не привід зупиняти розвиток.

– Ми будемо робити все для того, щоб наші діти розвивались навіть в умовах військової агресії російської федерації. Ми максимально будемо збільшувати підтримку учнівської молоді і робити всі програми, які сприятимуть розвитку дітей і таким чином наближатимуть нашу Перемогу, – зазначив він.

– Торік восени були змагання на Кубок міського голови по футболу, сьогодні з сучасної хореографії. А які ще будуть змагання на Кубок міського голови?, – запитав у міського голови Черкас журналіст «City News».

– Ми не проводили змагання на Кубок міського голови з бального танцю. А ще будемо проводити змагання з тих видів спорту, які нині набувають популярності Черкасах.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *