Міський голова Сміли попросив мешканців припинити поливати городи

1 червня міський голова Сергій Ананко провів прямий ефір, у якому розповів про стан справ у Смілі та відповів на питання жителів. Зокрема, звернувся із проханням до смілян економити водопостачання, пише сайт Сміла.City.

Сергій Ананко розповів, що зараз міське КП «ВодГео» знаходиться на грані фолу. Щогодини видобувають 400м³ води, проте її не вистачає через те, що люди займаються поливами. Міський голова звернувся до всіх мешканців економити природні ресурси, водопостачання, щоб у Смілі не виникло критичної ситуації. Він зазначив, що на сьогоднішній день води вистачає, проте ситуація є незадовільною.

«Щоночі, коли немає розбору води, працівники закачують резервуари, але все ж таки води не вистачає. Прошу всіх відповідально поставитись до цього питання. Можливо, припинити поливи води. Розумію, що спека і городи потрібно поливати, але буде незручно, коли містяни взагалі залишаться без води», – зазначає мер міста.

Він додає, що у всьому іншому пориви усуваються вчасно. Комунальне підприємство реагує. Критичної ситуації із водою по певним мікрорайонам немає. У Смілі частково замінюють мережі. Зокрема, сьогодні буде заміна часткової мережі по вулиці Промислова, тому що там вона вже непридатна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *