У центрі Черкас триває заміна тепломережі

У Черкасах по вул.Остафія Дашковича триває заміна теплової мережі. Наразі виконана приблизно половина від запланованого обсягу робіт. Загалом тепломережу мають замінити на двох ділянках загальною протяжністю близько 300 м.

Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради.

Як інформують у департаменті житлово-комунального комплексу, нині виконуються роботи із заміни мережі на ділянці протяжністю 60 м від теплової камери біля автостанції до наступної теплової камери, діаметр труб 400 мм. Проведена реконструкція безпосередньо у тепловій камері. Ведуться роботи з демонтажу існуючої траси протяжністю 80 м.

Наступний етап – заміна мереж в районі драмтеатру (діаметр труб 200 мм). Зупиняться працівники в районі «Сіті-маркету». Під бульваром Шевченка роботи не проводитимуть, оскільки там заміну мереж зробили у попередні роки.

За інформацією комунальників, під час виконання демонтажних робіт виявлено багато підземних комунікацій, в районі яких неможливе застосування техніки та механізмів. Це призвело до збільшення обсягів ручних робіт, і, як наслідок, збільшення часу на демонтажні роботи і термін виконання робіт взагалі.

Орієнтовний термін завершення робіт – середина липня.
Нагадаємо, на ділянці вул.О.Дашковича між бульваром Шевченка та будинком № 39 по О. Дашковича у зв’язку із роботами тимчасово обмежений рух транспорту.
🖇 «Заміна цієї тепломережі покращить теплопостачання споживачів КПТМ Чекраситеплокомуненерго”, які живуть у центральній частині міста», – говорить директор департаменту ЖКК Андрій Наумчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *