У Монастирищі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого поліцейського Вадима Періжка

У відділі поліцейської діяльності міста Монастирище відкрили меморіальну дошку у пам’ять загиблому поліцейському Вадиму Періжку. Він працював тут на посаді помічника чергового сектору реагування патрульної поліції міста Монастирище. Поліцейський трагічно загинув 7 грудня 2022 року, виконуючи бойове завдання в Херсонській області.

На церемонії відкриття були присутні начальник кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Черкаській області Іван Давиденко, заступник начальника Уманського райуправління поліції Вадим Ясінський, міський голова Олександр Тищенко, представники Первинної профспілкової організації Главку поліції Черкащини, рідні, друзі та колеги загиблого Героя.

Почесне право відкрити пам’ятну дошку капралу поліції Вадиму Періжку було надано його дружині та сестричці.

«Ніхто не замінить, батькам сина, сестрі брата, а дружині чоловіка. Найменше, що ми могли зробити сьогодні – це увіковічнити пам’ять про Вадима. Нехай ця меморіальна дошка буде постійним нагадуванням нам і наступним поколінням про непохитну силу переконань, честь і особистий подвиг Вадима», – наголосив Іван Давиденко.

Присутні покладали живі квіти до меморіальної дошки та хвилиною мовчання вшанували загиблого побратима. Про подвиги наших Героїв мають знати та пам’ятати наступні покоління. Наш Герою, пам’ять про тебе завжди буде в наших серцях.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *