Медичних масок на півроку дали Черкаській облстоматполіклініці волонтери «Хрещатик-Сіті»

Велику кількість медичних масок від  італійської Асоціації MALVE di UCRAINA (м.Верона) та її українського партнера БО «БФ Мальви Україна» (м.Львів) КНП «Черкаська обласна стоматологічна поліклініка Черкаської обласної ради», передали волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті». Це  задовольнить потребу медичного закладу щонайменше на півроку.

Як повідомила журналісту «City News» очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура, днями Фонд передав КНП «Черкаська обласна стоматологічна поліклініка Черкаської обласної ради» велику кількість медичних масок від  італійської Асоціації MALVE di UCRAINA (м.Верона) та її українського партнера БО «БФ Мальви Україна» (м.Львів).

– Благодійний фонд «Хрещатик Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну. Як потужна волонтерська структура Фонд здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Основним напрямком діяльності Фонду є піклування про жінок з числа внутрішньо переселених осіб, які перебувають на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років. На обслуговування Дитячого благодійного центру допомоги, яким опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті»,  перебуває понад 150 жінок. Однак Фонд продовжує допомагати українській армії, медичним та іншим закладам, працюючи у форматі запитів. Цього разу ми передали лікарям обласної стоматологічної поліклініки медичні маски від італійської Асоціації MALVE di UCRAINA (м.Верона) та її українського партнера БО «БФ Мальви Україна» (м.Львів), – пояснила Інна Бандура.

За словами головного лікаря КНП «Черкаська обласна стоматологічна поліклініка Черкаської обласної ради» Ярослава Коваленка.

– Це вже не вперше Фонд надає допомогу поліклініці. Від імені колективу КНП «Черкаська обласна стоматологічна поліклініка Черкаської обласної ради» щиро дякую очільниці БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інні Бандурі за надану допомогу. Йдеться про партію медичних масок у десятки тисяч штук. Цих масок вистачить щоб задовольнити потреби поліклініки щонайменше на півроку. Така підтримка дуже суттєва. Адже найближчі кілька місяців нам вже не доведеться купувати маски, відтак витрачати на це кошти. А кожна зекономлена копійка створює можливість лікарям поліклініки надавати допомогу більшій кількості людям із тих, хто на сьогодні в силу різних причин не мають змоги оплатити послуги стоматологів. Також лікарі поліклініки надають допомогу і пораненим бійцям української армії, які перебувають на лікуванні у тих чи інших медичних закладах, які працюють у Черкасах. Приємно, що БО «БФ «Хрещатик Сіті» не забуває про наш заклад, – сказав Ярослав Коваленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *