Творча зустріч із поетом Віктором Скориною відбулася у Черкасах

У Черкаській центральній міській бібліотеці ім. Лесі Українки відбулася цікава творча зустріч з поетом Віктором Скориною. Про це інформують у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Віктор Григорович є автором численних поетичних збірок, серед яких «Міська осінь», «Акваріум», «Сонце», «Із літа в осінь переліт», «Доторки» та «Реалії». На цьому заході він представив свою нову поетичну збірку «Пелюсткова заметіль».

Творчість Віктора Скорини вражає своєю різноманітністю. Він майстерно пише віршовані роздуми на актуальні політичні теми та соціально-гострі поезії. З іншого боку, його стиль може бути романтичним ліризмом, а також він ділиться з читачами своїми філософсько-поетичними роздумами про сенс життя.

Під час зустрічі читачі насолодилися поетичними хвилинами спілкування та презентацією двох збірок поезій – «Реалії» та «Пелюсткова заметіль». Ці витончені твори знайшли своїх вдячних шанувальників серед присутніх.

Незважаючи на складні часи, черкаські бібліотеки віддано працюють над організацією подібних заходів разом із відомими поетами, письменниками та митцями міста, щоб допомогти відвідувачам хоч на хвилину забути про повсякденні турботи та знайти життєву наснагу іти далі до перемоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *