Нові підприємства і робочі місця у Черкасах можуть створити латвійські інвестори

У Черкасах шукають шляхи порятунку країни від тяжкої економічної кризи, яку веде за собою війна з російським агресором. Які проєкти зі створенням підприємств, відтак робочих місць, у Черкасах можуть зацікавити латвійських інвесторів? 

Радість українців від майбутньої Перемогу у війні за незалежність України може добряче затьмарити поствоєнна економічна криза. Про її загрозу, тяжкість і системність вже зараз попереджають аналітики.

Вихід є. І це втілення великої кількості інвестиційних проектів, що здатні створювати нові робочі місця і забезпечувати надходження до бюджетів усіх рівнів. У випадку реалізації ідеї, післявоєнна відбудова економіки і народного господарства здатна перерости у такий потужний економічний підйом, що винесе Україну на принципово нове місце у європейській та світовій економіці, забезпечить гідний рівень розвитку усіх галузей і сфер життя в країні, повагу та стабільний статус потужного і шанованого гравця на міжнародній арені. У супротивному ж випадку Україну чекає ганебний стан аутсайдера, що триватиме довгі десятиріччя. І це така ж реальність, як схід і захід Сонця, як місяць і зорі у нічному небі.  

Нині винайдення новітніх інноваційних і оригінальних  інвестиційних проєктів і пошук інвесторів для майбутньої післявоєнної відбудови української економіки – це надважливе завдання, шляхи вирішення якого необхідно шукати вже зараз, щоб не було запізно. 

Кожний громадянин, якщо він патріот України, не залежно від професії, посади, статків і статусу у суспільстві, просто мусить думати про майбутнє своєї родини, регіону та країни. Варто пам’ятати, що байдужість і бездіяльність у цьому сенсі рівнозначні краху. Тож, задля процвітання у найближчому майбутньому, кожному конче необхідно активувати усі свої можливості і соціальні та особисті зв’язки, а також напрацьовувати нові. А вони точно будуть не зайві.

У цьому руслі нині працює депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність», очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті» Інна Бандура.

Які проєкти, що передбачають створення робочих місць у Черкасах можуть зацікавити латвійських інвесторів?  Це питання обранка обговорила зі своїм добрим другом, а також надійним партнером очолюваного нею Благодійного фонду БО «БФ» Хрещатик-Сіті», з економічним аташе Латвії в Україні паном Айнарсом Межулісом.

Про це вона повідомила на власній сторінці у «Фейсбук».

– Обговорили з економічним аташе Латвії в Україні Ainārs Mežulis потенційні інвестиційні проєкти, які латвійським інвесторам цікаво реалізувати в Черкасах. Тож чекаю відповідь на мій депутатський запит, щодо створення індустріального парку! Я і мої колеги по фракції в Черкаській міській раді від «Європейської Солідарністі» на чолі з Сергієм Кудактіним вважаємо, що саме створення нових підприємств з європейськими інвестиціями- стратегічно важливе питання в розвитку міста! P.S окремо хочу від всього колективу БО «БФ Хрещатик-Сіті» щиро подякувати нашим латвійським друзям за всебічну підтримку народу України! Разом до Перемоги!, – написала Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *