Цьогоріч ще більше дітей Черкащини матимуть змогу навчатися очно

За тиждень стартує новий навчальний рік. Цьогоріч ще більше дітей області матимуть змогу навчатися очно чи у змішаному форматі. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

– Фактично 95,5% шкіл області вже забезпечено укриттями, – зауважив він. – Вважаю, що це хороший результат. Він означає, що ще більше дітей матимуть змогу навчатися очно чи принаймні у змішаному форматі – як буде вирішено спільно з батьками.

Як наголосив очільник області, безпекова складова – незмінно важлива. В освітній сфері це напрям максимальної відповідальності.

– Працювати є над чим, – додав Ігор Табурець. – Зокрема, це стосується як будівництва укриттів, де їх ще немає, так і облаштування існуючих. Під час тривоги діти теж мають бути в комфорті. Убезпечення освітнього процесу повинне бути пріоритетом для громад.

Позитивний досвід у цьому питанні має, приміром, Степанецька тергромада. Тут від початку взяли правильний курс: на облаштування укриттів спрямовують не лише бюджетний ресурс, а й залучають партнерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *