Черкаська міська рада спрямувала 21,5 млн грн підтримки для військових-штурмовиків

21,5 мільйонів гривень Черкаська міська рада спрямувала для потреб 3-ої окремої штурмової бригади. Про це в ефірі «18000» повідомив депутат Черкаської обласної ради, координатор проекту «Support Azov» Олег Петренко.

– Існування 3-ої штурмової було б неможливе без допомоги українців донатами, без підтримки від середнього та великого бізнесу, без підтримки органами місцевого самоврядування у вигляді субвенцій на казначейський рахунок військової частини бригади, – розповів Олег Петренко. – Черкаська міська рада серйозно допомагає 3-ій штурмовій: вже 21,5 млн грн двома субвенціями перерахували.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення Черкаси передбачили майже 1 мільярд гривень для зміцнення оборони України, безпеку та соціальний захист військових, їхніх родин.

– Допомога військовим, які сантиметр за сантиметром звільняють рідну землю, та посилення безпеки в місті – залишаються одними зі стратегічних завдань. Ми й надалі переглядатимемо бюджет Черкас та реагуватимемо на запити від підрозділів. Аби в наших військових було необхідне їм обладнання та спорядження для виконання поставлених завдань. Черкаси підтримуватимуть своїх захисників стільки, скільки це буде необхідно та наскільки дозволятимуть ресурси, – неодноразово заявляв міський голова Анатолій Бондаренко.

За інфомацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *