Презентація книги про українську мрію відбудеться у Черкасах (відео)

У наступний вівторок у Черкасах відбудеться презентація книги відомого українського політика і журналіста Олеся Донія про українську мрію, що має назву «25 сходинок до щастя».

Про це, посилаючись на власні джерела повідомив журналіст «City News».

Відповідно до інсайдерської інформації, у вівторок 19 вересня о 14.00 у музеї Кобзаря відомий український політик і журналіст Олесь Доній презентуватиме свою нову книгу «Українська мрія. 25 сходинок до суспільного щастя».

З книгою, у якій автор виклав свої думки з приводу майбутнього України, він вже знайомив соціально активні спільноти різних українських міст. І ось тепер дійшла черга і до Черкас.

«Ця книга готувалася понад два роки. Була проведена серія дискусій по всій Україні, готувалися відеоролики. Вона була повністю готова ще до 24 лютого, але я затримав випуск. Постало питання її актуальності. Лише за кілька місяців, коли було підтверджено, що ми боремося не лише проти ворога, а і за право українців на щастя, я віддав книгу в друк», – розповів про своє дітище Олесь Доній  у сюжеті «Ранку Вдома».

Головна мета книжки, як стверджує автор  – формування української національної ідеї, концепції її послідовного впровадження. «Українська мрія 25 сходинок до суспільного щастя» складається з 25 розділів. Стільки сходинок необхідно знати і подолати кожному українцю заради власного щастя та процвітання України, – вважає Олесь Доній. 

«Лише комплексно можна розглядати ці 25 сходинок. Не можна виривати жодну зі сходинок і не можна побудувати цю структуру без жодної з них», – підкреслив він.

Книгу Олесь Доній написав у співавторстві із 33 українськими активістами та громадськими діячами, серед яких письменник Любко Дереш, військовослужбовець Павло Вишебаба, психіатр і дисидент Семен Глузман.

Під час презентації книги у Києві, спікери, серед яких були не лише автори концепції, а йзапрошені гості, дискутували щодо трьох важливих питань: як перемогти фашистську Росію, які реформи потрібні в Україні, і як досягти любові та щастя.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *