Шістдесят кілограмів парафіну німці передали у Черкаси волонтерам «Хрещатик-Сіті»

Шістдесят кілограмів парафіну на окопні свічки для армії від німецьких благодійників нещодавно отримав черкаський благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик-Сіті».

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Недавно благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик-Сіті» отримав від військових запит на певну кількість окопних свічок, оскільки наближається холодний період року і українським військовим буде потрібно якось зігріватись в далеких від ідеальних умовах для проживання у бліндажах та окопах. Порожні жерстяні банки для виготовлення окопних свічок нам рередали військові через наших партнерів із ГО «Одісей». Виконати завдання від військових нам допомогли німецькі благодійники, які недавно передали Фонду шістдесят кілограмів парафіну. Нині шукаємо можливості щодо вирішення цього завдання, – поінформувала  Інна Бандура.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *