«ВОВК. СТРАХУ НЕМА» Сьогодні у Черкасах прем’єра документального кіно про війну

Вражаючий та ексклюзивний фільм про Захисників України, відомих як «Вовкулаки» або «Воїни ночі» сьогодні у Черкасах представляють українські режисери та незалежні автори Тетяна Кулаковська та Анна Мартиненко. Прем’єрний показ відбудеться сьогодні о 16.00 у кінотеатрі «Україна». Журналістам вхід безкоштовно.

Про це з посиланням на керівництво кінотеатру «Україна» повідомив журналіст «City News».

Найочікуваніша прем’єра – національний фільм «ВОВК. СТРАХУ НЕМА» – це сильне та життєствердне кіно до Дня Захисників і Захисниць України, філософія Воїна України, репрезентована бійцями ССО ЗСУ, відомих як «Вовкулаки» або «Воїни ночі».

Вовкулаки захоплюють кожного своїм магнетизмом, закликаючи: «Бути кращими за самих себе, постійно треба перевершувати самих себе». Володіти своїм розумом, тілом, зброєю, вести бій, реалізовувати операції, спілкуватися в групі й колективі, знищувати ворога – це мистецтво професії Воїнів Сил спеціальних операцій.

Фільм волає про те, що українці вже переживали таку жорстоку агресію і геноцид з боку росії. Йдеться про історичний дискурс намагань радянської влади репресивними методами знищити українську мову, культуру, інтелігенцію та знищення українців Голодомором. Глядач бачить методи і способи знищення українців російськими окупантами в 20 і 21 століттях. Це історія війни і також історія людства.

У фільмі увічнені Воїни ССО ЗСУ, які поклали свої життя за Волю і Незалежність України. Українці вшановують Небесне Військо Захисників України і бережуть пам’ять поколінь!

Це кіноісторія вдячності за невтомну 10-ти річну оборону рідної землі нашими ЗСУ, вшанування Воїнів, які віддали свої життя за Волю і Незалежність України. Для ветеранів АТО і ООС, для кожного Воїна, який зараз на фронті, для родин Воїнів і загиблих Героїв, для всіх родів військ ЗСУ – наш фільм це громадянська вдячність і шана, красива мова про найголовніших людей країни – Воїнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *