Черкащина залучає партнерську допомогу задля розвитку реабілітаційних спроможностей

В області налагоджують зв’язки з партнерами щодо розвитку реабілітаційних потужностей. Перспективні проекти в галузі лікування та відновлення обговорили на зустрічі очільника області Ігоря Табурця із представниками казахського холдингу BI Group. Участь у ній також узяв народний депутат України Сергій Нагорняк.

Начальник ОВА зауважив, що розвиток реабілітації для Черкащини – у пріоритеті. Тут уже напрацювали та готові втілювати декілька перспективних проектів. Підтримка ж партнерів дозволить їх масштабувати, додав він.

– Примножуємо коло друзів, які прагнуть допомогти Черкащині з розвитком і нарощуванням реабілітаційних потужностей, – наголосив Ігор Табурець. – Черкащина має стати реабілітаційним хабом. І ми робимо все задля цього.

Казахський будівельний холдинг допомагає Україні з початку повномасштабної війни. Зокрема, передав 8 великих генераторів для дитячих лікарень і задонатив 200 тисяч доларів для United24. Також BI Group допомогли відновити та облаштувати зруйновану після обстрілів лікарню швидкої медичної допомоги в Миколаєві.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *